Яремче готель ВЕДМЕЖА ГОРА

Яремче готель ВЕДМЕЖА ГОРА

Сучасні туристичні Карпати досягли неймовірного прогресу в плані кількості та якості послуг для розваг, відпочинку, оздоровлення та релаксації. В це й же час, незмінними залишаються неймовірної краси гори, чудова природа, різноманітна флора та фауна українського карпатського краю.
За останнє десятиліття відкрилося багато відмінних готельно-розважальних, відпочинкових комплексів в Яремче, Буковелі та в Карпатах загалом. Всі вони відповідають найвищим стандартам обслуговування. І тим приємніше для кожного туриста є те, що завдяки конкуренції з року в рік росте рівень якості та кількість послуг кожного готелю Яремче.
Якщо ж задатися питанням, де відпочити в Карпатах, Яремче готель «Ведмежа Гора» є, без сумніву, достойним вибором. Поряд з ультрасучасним п’ятиповерховим готелем розташовані затишні котеджі в гуцульському стилі з дерева та шале, які, попри автентичний вигляд, обладнані усіма необхідними атрибутами комфортного відпочинку. Альтанки, мангали, дитячий майданчик та красивий водоспад додають привабливості готелю.
Постійно здійснюються екскурсії, походи в гори. Також на території готелю «Ведмежа Гора» міні-зоопарк з дикими тваринами Карпат.
Зручне транспортне сполучення Яремче готель «Ведмежа Гора» з Івано-Франківськом як власним автомобілем, так і громадським транспортом також є важливим фактором при обранні місця проведення незабутнього відпочинку. Незалежно відпори року чи погоди, Карпати та готель «Ведмежа Гора» в Яремче незмінно гостинно приймають гостей.

Популярні публікації